donderdag 23 mei 2013

Tips: Natuurlijke make up look

Met make-up kun je je gezicht een frisse, natuurlijke look geven. Een schone, neutrale en nude look zonder opvallende ogen of lippen. Voor een natuurlijke look kun je het beste matte producten gebruiken. Het belangrijkste is dat je gezicht er mooi, egaal uitziet. Vandaag een aantal tips voor een natuurlijke make up look!

Foundation
Voor een zo natuurlijk mogelijke look kun je het beste alleen foundation op de T-zone aanbrengen of op de plekjes waar je huid oneffen is of je open poriƫn hebt. Breng na de foundation een dun laagje poeder aan op de plekken waar de foundation zit. Gebruik bij voorkeur een transparante poeder (deze bevatten geen kleurdeeltjes).












W7 Mousse Foundation Perfect Matte Finish Coverage

Oogschaduw
Voor een zo natuurlijk mogelijke look kun je het beste geen oogschaduw aanbrengen: wanneer je wel oogschaduw wilt gebruiken kies dan voor twee matte kleuren; een lichte en donkere kleur. De lichte kleur kun je aan de binnenkant  van het oog aanbrengen, de donkere kleur laat je mooi overlopen vanaf het midden.

Mascara

Kies een mascara die zo dicht mogelijk in de buurt komt van je natuurlijke wimpers. Heb je blonde wimpers kies dan voor een bruine mascara, dit oogt het meest natuurlijk. Wanneer je bruine/donkere wimpers hebt kun je gaan voor zwart of bruin. Breng meerdere dunne laagjes mascara aan voor een natuurlijk effect.













Maybelline Define a Lash Brownish Black

Lippen
Voor natuurlijke lippen kun je het beste een transparante lipgloss aanbrengen. Een tip is om de lipgloss op het midden van je onderlip aan te brengen; hierdoor accentueer je de lippen, zonder ze helemaal glanzend te maken.

Tips
  • Kies vooral voor matte producten in plaats van glanzende producten: glans kan onnatuurlijk overkomen omdat de huid van nature niet glanst.
  • Kies de juiste kleur bij je huidskleur: wanneer je gezicht een roze ondertoon heeft kun je het beste kiezen voor producten in een roze tint, wanneer je gezicht een gele ondertoon heeft kun je beter kiezen voor perzikachtige kleuren.
  • Kies een mascara die dicht in de buurt komt van je natuurlijke wimperkleur.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten