donderdag 2 mei 2013

Tips: Lipstick aanbrengen

Met lipstick kun je je lippen lekker laten opvallen! Er zijn lipsticks in vele kleuren en verschillende finishes (glansjes) bijvoorbeeld glanzend, mat of metallic. Hoe breng je het beste lipstick aan? Vandaag geven we je een aantal tips om je lipstick perfect aan te brengen!












Als eerste is het belangrijk om een goede kleur lipstick uit te kiezen. Experimenteer met verschillende kleuren en kijk welke jou het beste staat. Als algemene regel kun je aanhouden dat warmere kleuren het beste staan bij brunettes en roodharigen.

Lippen hydrateren
Als eerste zorg je ervoor dat je lippen gehydrateerd zijn, breng een laagje lippenbalsem aan voordat je de lipstick aanbrengt. Je kunt er voor kiezen om eerst nog een lipliner aan te brengen zodat de lipstick beter blijft zitten, kies altijd een lipliner in dezelfde kleur of één tint donkerder als de lipstick. Daarna kun je de lipstick gaan aanbrengen!

Lipstick aanbrengen met een lippenseel
Ga met het lippenseel over de lipstick heen en zorg dat er genoeg lipstick op het penseel zit. Daarna begin je in het middel van de lippen en trek je een lijn naar buiten toe. Vul de lippen helemaal in met het penseel. Het grote voordeel van een lippenseel is dat het veel makkelijker en nauwkeuriger aanbrengt.

Lipstick direct aanbrengen

Je kunt de lipstick natuurlijk ook direct aanbrengen vanuit de huls. Ga hetzelfde te werk als met een lippenseel en vul de lippen helemaal in.

Lipstick langer houdbaar maken

Je hebt de lipstick aangebracht en je wilt natuurlijk zo lang mogelijk genieten van dat mooie kleurtje op je lippen. Je kunt met een tissue je lippen deppen of je legt één laag tissue op de lippen en brengt een klein beetje transparante poeder op de lippen aan. Door de poeder fixeert de lipstick en zal deze langer blijven zitten. Nadat je de poeder hebt aangebracht is het verstandig om nog één laagje lipstick aan te brengen (door het fixeren verdwijnt er altijd wat kleur van je lippen)












 Swatches van W7 Pink Lipsticks

 Tips lipstick aanbrengen

  • Wanneer je opvallende lipstick gebruikt zorg er dan voor dat je je ogen minder opvallend opmaakt.
  • Nadat je je lipstick hebt aangebracht kun je nog een laagje lipgloss aanbrengen voor een mooie glans! Daarnaast zorgt de lipgloss ervoor dat de lipstick beter blijft zitten.
  • Boven de 40 kun je het beste een creme lipstick gebruiken die niet teveel glanst!
  • Vind je gewone lipstick te fel? Je kunt ook een heel dun laagje lipstick aanbrengen en daarna met een tissue over je lippen heen gaan, hierdoor wordt de lipstick minder intens.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten