maandag 22 april 2013

Tips: highlighter aanbrengen

Highlighter is een prachtig product om bepaalde delen van je gezicht te accentueren. Highlighter is eigenlijk een soort glans voor je gezicht en is verkrijgbaar in verschillende varianten: poeder, vloeibare highlighter of een stick of gel.

Soorten highlighter
Highlighter is verkrijgbaar in drie soorten: mat, met shimmer en zonder shimmer. Matte highlighter kun je ook gebruiken om te shapen (je gezicht meer vorm te geven). Highlighter zonder shimmer kun je aanbrengen op de jukbeenderen, de neusbrug of onder de wenkbrauwen (boven je oogschaduw). Shimmer (glanzende) highlighter kun je het beste aanbrengen op je jukbeenderen, net boven de plek waar je blush of bronzer zou aanbrengen.











 



Highlighters hebben vaak een lichte en zacht glanzende structuur. Highlighters reflecteren licht op de delen waar je het aanbrengt op het gezicht: hierdoor kun je bepaalde delen van je gezicht groter laten lijken. Wanneer je highlighter boven de ogen aanbrengt lijken je ogen optisch groter en je ziet er fris en stralend uit! Je kunt de highlighter over laten lopen in je oogschaduw voor een mooi resultaat.













Tips

  • Wanneer je een shimmer (glanzende) highlighter gebruikt breng deze dan alleen aan op de jukbeenderen: wanneer je het op meerdere plaatsen gebruikt lijkt het net alsof je gezicht glimt
  • Door highlighter onder de wenkbrauwen aan te brengen lijken je ogen optisch groter
  • Highlighter geeft net een beetje extra aan je gezicht!

Mooie highlighters kopen? In onze webshop vind je mooie en betaalbare highlighters en andere make-up!

Geen opmerkingen:

Een reactie posten