dinsdag 5 maart 2013

Kleur jouw lente & zomer!

De zon schijnt weer heerlijk, vogeltjes beginnen te fluiten, de lente komt er weer aan!














Bron


Tijd om het leven weer wat meer kleur te geven. Kleur maakt je vrolijk! Welke betekenis heeft een kleur nou eigenlijk? En welke kleur kun je het beste gebruiken voor je make-up? We zetten een aantal kleuren voor je op een rijtje.

Rood
Rood is een opvallende kleur waar veel mensen gevoelig voor zijn. De kleur rood is verbonden aan veel opvallende dingen. Het staat voor passie en natuurlijk de liefde maar ook voor vastberadenheid en kracht. Rood is daarnaast ook een warme kleur die we vaak terugzien in make-up producten. Denk aan rode lipstick en rode nagellak.













Wil je de perfect rode lipstick? Kies dan voor de W7 Lipsticks.

Roze
De kleur roze is een rustgevende kleur, comfortabel en ontspannend. Een zachte kleur die in de make-up eigenlijk altijd kan. Naast een zachte kleur kan roze natuurlijk ook ontzettend fel! Blush, lipgloss en nagellak zijn verkrijgbaar in vele mooie tinten.












Voor roze, zachte wangen kies je voor W7 Candy Floss!

Groen
Groen is een frisse en vredige kleur. Groen zien we vaak terug in oogschaduw en nagellak. Wist je dat de kleur groen ook rustgevend kan werken? Het werken in een groene ruimte heeft een heilzame en activerende werking op lichaam en geest!












Mooie groene nagels? Kies voor de Mood nagellak van Mia Secret in de kleur Green to Yellow!

Blauw
Blauw is een koele, rustige en neutrale kleur. Bijna iedereen kan de kleur blauw hebben, het staat goed bij verschillende kleur ogen en haar. Experimenteer wel met verschillende tinten blauw! Je kunt ook prachige smokey eyes maken met de kleur blauw. Blauw is mooi voor de ogen maar ook voor de nagels. De laatste tijd zie je zelfs de blauwe mascara weer verschijnen!














Blauwe ooglook maken? Dit oogschaduw palette van BYS bevat mooie blauwe tinten!

Geel
Fris en lekker opvallend, een echte lente kleur! De kleur van zon, licht en leven. Ook wordt geel vaak gebruikt om de aandacht te trekken, je ziet de kleur geel daarom veel in reclames. Geel zie je niet heel vaak in gezichts en/of oog make-up, maar op je nagels is het een echte eyechatcher!













Opvallen met de kleur geel? Ga voor Safari neon geel nagellak!

Paars
De kleur paars staat voor kracht, luxe, elegantie, overtuiging en zelfvertrouwen. Het is een vrouwelijke en krachtige kleur en is de laatste tijd steeds meer in het modebeeld te zien. Paars is een mooie kleur voor avond make-up. Ook kun je met de kleur paars prachtige smokey eyes maken.


















 Mooie paarse nail-art maken? Met deze paarse glitter striper maak je mooie lijntjes op je nagels!

Oranje
De kleur oranje zien we de laatste tijd steeds meer in make-up producten! Het is een super opvallende kleur die vrolijkheid, creativiteit en energie uitstraalt. De laatste tijd zie je steeds meer oranje make-up zoals oogschaduw en lipproducten. De kleur oranje staat goed bij verschillende huidskleuren, experimenteer wel met verschillende tinten. Natuurlijk kun je ook wat lichtere tinten van oranje gebruiken zoals peach kleuren. Super mooi voor de komende lente & zomer!












Liever subtiel oranje? Ga voor deze peach lipstick van W7 - Coral Dream.

Nog veel meer frisse make-up, nagellak en nail-art in prachtige kleuren vind je in onze webshop Fresh Mint Cosmetics!

Geen opmerkingen:

Een reactie posten