dinsdag 12 februari 2013

Top 3 producten

In de webshop verkopen we echt allerlei soorten make-up, nagellak, verzorging en make-up accessoires... Vandaag laten we je de best verkochte producten zien!

1. Nagelwielen
Wanneer je een grote nagellak collectie hebt, bestel je er hier natuurlijk meerdere van (vandaar het meest verkochte product!). En we geven je groot gelijk: ze zijn super handig! Je kijkt op het nagelwieltje welke kleur vandaag bij je past (of matcht met kleding of sieraden!) en lakken maar. In de webshop te koop voor €0.99.
2. Striping tape
Op de tweede plaats staat ook een populair nail-art product: striping tape waarmee je prachtige lijnen kunt maken op je nagels. Je kunt hier allerlei kanten mee op om een originele nail-art te maken! Verkrijgbaar in diverse kleuren. In de webshop te koop per stuk voor €0.99, per 5 stuks €3.99 en per 10 stuks € 5.99.


3. Stippling brush
Op de derde plaats vinden we een brush die erg handig is voor het aanbrengen van foundation of blush. Doordat de haartjes van deze kwast wat losser zijn, kun je het product mooi luchtig aanbrengen. In de webshop te koop voor € 7.99.



Geen opmerkingen:

Een reactie posten