donderdag 28 februari 2013

Stippling foundation brush

Vandaag zetten we even een mooi product uit onze webshop in de spotlights, namelijk de stippling brush van ons eigen merk. Met deze stippling brush kun je vele kanten op. Ten eerste is hij perfect voor het aanbrengen van foundation; door de losse haartjes kan de kwast de foundation "luchtig" aanbrengen waardoor je een mooi en natuurlijk resultaat krijgt. Met foundation is dat zeker belangrijk omdat je anders kans hebt op een dikke plamuurlaag!

Daarnaast kun je de kwast ook voor poeder, blush of bronzer gebruiken (gebruik foundation en poeder/blush/bronzer niet door elkaar heen met dezelfde kwast). Zorg ervoor dat je alleen op het bovenste stukje van de haren het product aanbrengt, dit is ook waarom de kwast "stippling" wordt genoemd: doordat alleen de puntjes van de kwast product bevatten, kun je het product als het ware op je huid "stippelen", hierdoor verkrijg je ook het luchtige/lichte resultaat!





























Losse haartjes voor "lichte" en natuurlijke dekking

Stippling brush online kopen? Neem eens een kijkje in onze make-up webshop! De stippling brush is nu in de aanbieding voor €6,99! De kwast is verkrijgbaar in de kleur zwart en is 20cm lang.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten