maandag 15 oktober 2012

Herst!

De herfst komt weer om de hoek kijken, en ja dat merken we! De dagen worden weer korter, onze handen zijn weer sneller droog en de helft van het land loopt weer snotterend met zakdoekjes en neusspray in het rond... Gelukkig zijn er altijd producten om het wat aangenamer te maken, we hebben er een paar producten uit de webshop voor je op een rijtje gezet.

Queen Helene Cocoa Butter Lip Balm
Je lippen zijn belangrijk om te verzorgen wanneer het kouder wordt; de huid van de lippen is dun en dus kwetsbaar. Deze lipbalm van Queen Helene bevat sheabutter en bijenwas. Sheabutter verzorgt de lippen optimaal.

















Flower Power Hand Lotion Rose
Ook je handen smeer je af en toe in, deze handcrème van Flower Power kun je gemakkelijk meenemen. Check ook de schattige verpakking!



















Kruiden badcreme Eucalyptus & Camphor Anti-Cold Bath
Deze badcreme van Montagne de Jeunesse bevat eucalyptus en kamfer (een stof die vooral wordt gebruikt om zijn geur en om medicinale redenen). Gooi deze crème in je bad en de werkzame stoffen maken je neus weer vrij.
























W7 Nagellak - Teal
Nu de dagen wat grouwer worden pak je minder snel die fel roze of fel groene nagellak... Deze W7 nagellak in de kleur "teal" is een mooie groenblauwe lak die prima past bij dit seizoen!




















BYS Blush Bronze Compact - High Shine
Grote kans dat dat mooie kleurtje van de zomer er al weer af is... Deze duo blush/bronzer van BYS zorgt altijd voor een lekker kleurtje! Deze duo kun je dus als blush maar ook als bronzer gebruiken. Ideaal!

Geen opmerkingen:

Een reactie posten