woensdag 21 augustus 2013

Fimo canes staafjes voor nail-art

Al bekend met onze super leuke fimo canes? Fimo canes zijn kleine staafjes gemaakt van fimo klei. Van deze staafjes kun je een klein stukje afsnijden met een mesje (of een speciaal fimo canes mesje) en op je nagels plakken. Er zijn super leuke patroontjes verkrijgbaar in onze webshop bijvoorbeeld vlinders, bloemen, stripfiguren en fruit.






















Hoe breng je fimo canes op je nagels aan?
Als eerste moet je de fimo canes snijden. Snijd een dun plakje af met een mesje of fimo canes mesje. Dit stukje ga je op je nagels plakken. Je kunt de fimo canes op twee manieren op je nagels aanbrengen: met lijm of topcoat. Wanneer je kiest voor topcoat breng dan eerst een laag topcoat aan op de nagels en leg daar voorzichtig het stukje fimo in. Daarna laat je de topcoat helemaal uitharden. De tweede manier is om de fimo canes vast te plakken met nagellijm. Breng niet teveel nagellijm aan (deze lijm is echt supersterk!) op de nagel of op het stukje fimo cane en plak de fimo cane voorzichtig vast op de nagel. Laat de lijm goed drogen.





















Fimo canes kopen
Deze leuke fimo canes kun je kopen in onze webshop. We hebben een mooie staffelkorting, hoe meer fimo canes je koopt hoe meer korting je krijgt! De prijzen zijn als volgt:

1 stuk: €0,39
5 stuks: €0,99
10 stuks: €1,99
20 stuks: €2,99
50 stuks: €6,99
100 stuks: €12,99

In onze webshop vind je nog meer leuke nail-art om je nagels te versieren!

Geen opmerkingen:

Een reactie posten