zondag 2 januari 2011

How to use? Solid Shampoo!

Een nieuwe rubriek op onze blog: How to use? waarin we uitleggen hoe je een product moet gebruiken! Sommige producten spreken natuurlijk voor zich, iedereen weet hoe je een lipgloss of een mascara moet gebruiken, maar sommige producten hebben net even wat meer informatie nodig! Gewoon omdat ze niet zo bekend zijn in het gebruik of omdat we er wat extra tips over willen geven!

Deze keer de Solid shampoo, ook wel shampoo in vaste vorm/blokvorm! Solid shampoo is zuiniger in gebruik en goed voor het milieu aangezien het niet in een plastic fles zit. In het begin zal het gebruik ervan wennen zijn, maar wanneer je gewend ben wil je niet meer zonder! Solid shampoo wast je haar superschoon, het voelt heerlijk schoon aan en ruikt lekker na een wasbeurt.

Hoe gebruik je solid shampoo?
Het gebruik is niet moeilijk, maar misschien even wennen in het begin. Je maakt je haar nat en gaat met het blok shampoo over je haar heen totdat je genoeg schuim hebt om je haar mee te wassen. Met het schuim was je je haar zoals je normaal ook doet. Het blok leg je op een droge plaats weg, bij voorkeur op een zeepplankje of droog washandje. Het blok gaat dan langer mee! Laat de shampoo ongeveer 2 minuten zitten en spoel daarna goed uit met water. Je zult merken dat je haar nu heel stroef aanvoelt, is heel erg wennen in het begin, maar zodra je haar is opgedroogd is het lekker zacht en voelt het schoon aan!


















De solid shampoo blokken zijn te koop in onze webshop voor 4.95 per stuk. Er zijn verschillende varianten verkrijgbaar waaronder Fresh hair en Big hair.

3 opmerkingen: